Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) přijal ve své kanceláři koncem června Michala Žáka, který reprezentoval...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 hodina
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Na konci loňského roku odborníci na základě šetření odhalili špatný stav střechy dílen. V současné době probíhají přípravné a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (3PK) a radní Alexandr Krejčíř (ODS) svolali na pondělní odpoledne jednání s řediteli všech krajem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim schválila dne 4. října 2021 soutěžní podmínky k podání nabídek na zhotovení soch v rámci výtvarné soutěže Za loutkami...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Město Chrudim vypsalo v říjnu soutěž na realizaci exteriérových plastik, což znamenalo v překladu zakázku na loutky různě rozmístěné ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Od pátého října do desátého listopadu probíhala soutěž na dodavatele exteriérových plastik vhodných k umístění po Chrudimi. Představa města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
VOLBY BYLY O POJETÍ DEMOKRACIE, NE O IDEOLOGII. ANO PROHRÁLO, SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE MUSÍ ZNOVU A LÉPECelý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »