Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Řestoky – Dříve by se sem dalo vjet vysokou rychlostí přes hluboké výmoly snad jedině tryskáčem. Od té doby, co se ale opravila silnice přes Tři...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Už jen měsíc a půl a měla by začít půlroční oprava silnice a s ní spojená uzavírka. Opravovat se bude tříkilometrový úsek silnice, průtah z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudimsko – ⁠Do 12. 8. trvá příjem nabídek na opravu úseku silnice ze Tří Bubnů k obci Řestoky. Veřejnou zakázku zadala 27. 7. 2020 Správa a údržba...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Lukavice/Vížky - Necelých pět desítek stálých obyvatel Vížek na Chrudimsku se od soboty do svých domovů konečně dostane bez problémů. To budou 31....Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Pardubice - Zastupitelstvo Pardubického kraje v úterý řešilo také záležitosti v oblasti dopravy a rekonstrukcí silnic nižších tříd. Zastupitelé...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Kočí - Od pondělí 15. dubna do neděle 16. června bude úplně uzavřena silnice I/17 v obci Kočí na Chrudimsku. Důvodem uzavírky je oprava...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Seč - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) pokračuje v návštěvách měst a obcí v regionu. Ve čtvrtek ráno jednal se starostou...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Pardubice - Kombinované kotle na uhlí a biomasu, kotle na biomasu, tepelná čerpadla či plynové kondenzační kotle. Na tyto zdroje tepla si mohli...Celý článek »