Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 43 týdny 5 dnů
Chrudim – Letos proběhl první ročník celostátní soutěže Zelená obec roku. Mezi města a obce ČR, které razí zodpovědný přístup k životnímu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – Budoucnost, která se týká zpracování a následné „likvidace“ odpadu, není příliš růžová. Skládka v nedalekých Nasavrkách, kde končí většina...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Před dvěma lety se vedení města z řad politiků i úředníků dušovalo, že prohrabovat obsah popelnice rozhodně nikdy nebude. Opak je však nyní...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Platit za odpady musí každý obyvatel města, existuje na to dokonce vyhláška a smlouvání obvykle nemá velký úspěch. Přesto se najdou tací,...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - K poslednímu zasedání městského zastupitelstva se teď vrátil jeden z jeho členů, městský zastupitel Petr Lichtenberg (Svobodní). Jak už...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Radnice se v poslední době potýká s problémem, který není nikomu příjemný. Co dál s odpady přitom řešili místní politici a úředníci již...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Otevřenost a komunikativnost jsou vlastnosti, kterými se pravidelně a rádo chlubí vedení města. Od slov není daleko ke skutkům, a tak je...Celý článek »