Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Jak se nařízené omezení pohybu protahuje, nemá stále větší množství lidí doma stání. Filmy, hry a knihy zkrátka volný čas zdaleka nevyplní...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Nepříjemný zážitek má za sebou žena, kterou vystrašil zakuklenec v maskáčovém oblečení pobíhající a hulákající po lese se...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Třemošnice/Seč - Od se středy se policisté z Třemošnice zabývají neoprávněným pokácením sedmi stromů, kterého se měla dopustit devětatřicetiletá...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Nasavrky/Práčov/Libáň - V úterý před 19. hodinou nahlásila na policii 41letá žena, že pohřešuje svou kamarádku, se kterou se vydala do Slavické...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Pardubice - Zdejší strážníky požádala o pomoc starší žena z Poličky, která uvedla, že se jí na třídě Míru ztratil manžel, se kterým přijela do...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim – Vernisáží dne 2. února v 17 hodin bude ve výstavních prostorách Muzea zahájena výstava Les. Výstava potrvá až do 20. ...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Rybitví/Lázně Bohdaneč - Na linku 156 zavolala v pondělí žena z Rybitví a strážníkům řekla, že se ztratila v lese a neví kudy domů. Operační...Celý článek »