Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Jak přesně bude vypadat a o čem bude nová výsadba vypovídat? Město si vyjednalo u Ředitelství silnic a dálnic, aby mohlo novou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Uvažovaná kompostárna, kterou by město teoreticky mělo stavět v průmyslové zóně na samém kraji Markovic, stále budí vášně. Prakticky nikdo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – V západní Evropě běžnou věc teď pomalu objevují i v druhém největším městě Pardubického kraje. Kruhové objezdy, kterých má město požehnaně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Sběrný dvůr je obyvateli města využíván více, než hojně. Drobným problémem byla pracovní doba zaměstnanců, respektive časy jeho otevření. O...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Význam retardérů v ulici Čs. armády není pro Chrudimáky žádným tajemstvím. Přes ujišťování šéfa Odboru dopravy MěÚ Chrudim Martina Klimka o...Celý článek »
vydáno před 6 let 28 týdnů
Chrudim – Problémy s kruhovými objezdy ve městě zdaleka nemají jen řidiči osobních aut, ale samozřejmě též šoféři nákladních vozů. Co se děje...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Zrekonstruovaná ulice Čs. armády byla kritice podrobena již několikrát. Má se tu nacházet málo parkovacích míst, příliš zeleně. „Nit suchou...Celý článek »