Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 12 hodin
Možná už jste si stejně jako my při procházce Chrudimí všimli na parkovišti před Galerií ART zvláštního kovového oka, ale nevěnovali jste tomu bližší...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 5 dnů
Chrudim – Jak nadšeně poznamenal majitel Galerie ART Luboš Jelínek, právě dnes proběhl na zkoušku historicky první živý přenos mezi galerií a...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 6 dnů
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Chrudim – Poslední setkání se sochařem, grafikem a keramikem Miroslavem Olivou v Chrudimi, v gotickém sklepení Galerie Art, vneslo ještě ...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 5 dnů
Chrudim – Pseudonym nejvýznamnější a zároveň nejvýraznější české umělkyně 20. století Marie Čermínové najdete od pondělí 22. května pod vystavenými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Nahlédněte pod pokličku umělecké tvorby a zadumejte se nad obrazy. V chrudimské Galerii Art přichystali na jaro dvě nové výstavy. Jedna z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Všechno bylo jinak. Hned na úvod vernisáže měl galerista Luboš Jelínek pro návštěvníky Galerie ART Chrudim dvě zprávy. Dobrou a špatnou....Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – V Galerii Art máte možnost zhlédnout dvě nové expozice: grafiku Oldřicha Kulhánka a sochy Petera Nižňanského. Vernisáž se koná v ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Setkání s premiérem Petrem Fialou (ODS) proběhlo decentně a v poklidné atmosféře. Po návštěvě Galerie Art se s lidmi setkal i na otevřeném...Celý článek »