Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 10 hodin
Chrudim/Vlčnov – Od začátku existovaly pochyby, jak dlouho azurově čistá voda ve vlčnovském rybníce asi vydrží. A ukázalo se, že oprávněně. Město...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 5 dnů
Nasavrky - Pardubický kraj ve spolupráci s keltským skanzenem v Nasavrkách připravil na neděli 17. září od 10 hodin dopoledne ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
3. 3. – Magické datum si zvolili rybáři k jarnímu výlovu rybníku Hořičky havlovického rybářství.  Patří k největším v okolí. Rybník se vypouštěl...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Nasavrky – Přemýšleli jste někdy o tom, jak asi vypadal den lovce v době našich předků? Jaké útrapy a nástrahy mohly čekat na člena kmene Bójů na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Další říjnový víkend je za dveřmi a slibuje lehký závan léta. Teploty prý budou atakovat dvacítku, ideální čas k výletům do přírody a sběru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Ve středu proběhla jarní rovnodennost a tímto dnem také oficiálně započalo jaro. Dalších 28 let bude toto roční období začíná právě 20....Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Plesová sezóna nám utěšeně začíná, nastává čas překontrolovat společenské oděvy a zjistit, kde tlačí boty. Také se zdá, že teploty...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou v polovině. To je velmi smutné zjištění. Na stranu druhou to však také znamená, že co nevidět vypukne proslavená chrudimská...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Nasavrky - Keltský skanzen pořádá v sobotu 16. a v neděli 17. června od 9 hodin program nazvaný Slunovrat v Zemi Keltů. Návštěvníci...Celý článek »