Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - V úterý po deváté hodině ranní byli strážníci upozorněni na blokování místa určeného pro zásobování místní pekárny v sídlišti Na...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Během pátečního dne, ale i sobotního rána se strážníci potýkali s nedbalými majiteli aut, kteří si zřejmě mysleli, že se jich dopravní...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Ve středu v 19 hodin si strážníkům stěžoval anonymní volající na zajíždění nákladních aut do zákazu vjezdu v sídlišti Na Větrníku. Hlídka...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V pátek ráno si strážníkům stěžoval uživatel vyhrazeného stání pro invalidu v sídlišti Na Šancích, že mu na jeho místě parkuje...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Chrudim - V pondělí před půl desátou dopoledne volal strážníkům nový nájemce bývalé prodejny potravin Jednota v sídlišti Na Šancích, že mu...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim - V neděli odpoledne byli strážníci opět přivoláni k nedbale zaparkovaným automobilům. Nejprve po půl druhé odpoledne řešili zaparkovaná...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim – V úterý přijali během dne strážníci hned tři oznámení od občanů, kteří je upozorňovali na nedbale zaparkovaná auta. Nejprve v deset...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Vynalézavost obyvatel sídliště U Stadionu, kteří přišli na to, jak za poměrně nízké náklady zvýšit zdejší parkovací kapacity, nezůstane ze...Celý článek »
vydáno před 12 let 16 týdnů
Chrudim - Sídliště Na Větrníku se potýká se zoufalým nedostatkem parkovacích míst. Zdejší obyvatelé jsou zde mnohdy nuceni parkovat na okolních...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Město bojuje s nedostatečnou kapacitou svých parkovišť. Od dubna se zvýší poplatky za parkování na městských komunikacích. V centru města...Celý článek »