Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 43 týdny
Třemošnice - V pátek krátce po 14. hodině přepadl místní banku zatím neznámý lupič. Na všechny přítomné křičel: „Všichni na zem!“. S nějakou věcí v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Lázně Bohdaneč/Jevíčko – K neznámé látce z lahvičky si za zatím za nezjištěných okolností přičichla pracovnice nejmenované banky v Jevíčku, která má...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim/Rozhovice – Někdo před Vánoci shání peníze půjčkou od banky, jiný spoléhá na prémie v zaměstnaní, další neváhá a vybere benzínovou pumpu. Té...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Zloděj nikdy nespí. O tom se přesvědčil nepozorný dvaatřicetiletý muž, jenž si v jedné z místních bank vybral ne zrovna malý obnos. Vzápětí...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje se může pyšnit celou řadou geniálních a výjimečně schopných lidí. Stačí vzpomenout vynálezce Josefa...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Policistům se dostala naléhavá zpráva o tom, že v jednom obchodě se s největší pravděpodobností chystá loupež. „Do...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Čtyřicetiletý muž, který se vydal „na nákupy“, byl pracovníkovi ostrahy jistého nákupního centra dost dobře povědomý. Nápadně se totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka se aktuálně zabývá činem 37leté ženy, která chtěla podvodem přijít k tučné sumě peněz. Konkrétně bylo „ve hře“ přes...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá 41letého lupiče z Pardubic, který s nožem v ruce přepadl jednu z místních trafik.Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Pardubice - V  půl čtvrté ráno došlo na zastávce městské hromadné dopravy Slovany - U Kapličky k loupežnému přepadení mladíka, který přišel o...Celý článek »