Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Prodlužovaný nouzový stav, v němž se momentálně celá Česká republika nachází, mnohým konvenuje. Buduje totiž zdání, že vedení země ví, co...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim - Přestřižením pamětní stuhy, kterého se v pátek 19. ledna ujali zástupci společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, města, Vodárenské...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Nepříjemnou dohru má skončená rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Bohumil Vebr, šéf Ředitelství silnic a...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Není snad týdne, kdy by se neobjevila kritika probíhajících prací na Palackého třídě a v ulici Obce Ležáků. Druhá jmenovaná komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Říjen končí a nejčernější obavy motoristů, podnikatelů a také obyvatel okolí Palackého třídy, začínají být skutečností. Slibované nové...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – O končící rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků Chrudimské noviny již mnohokrát informovaly. Šéf společnosti...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků pomalu končí, další rekonstrukce v této lokalitě pro změnu začíná začíná....Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Už od pondělí platí další změny v dopravě, které těsně souvisí s rekonstrukcí kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Jak...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Čtenáři Chrudimských novin se stále obracejí na redakci s žádostmi o informace, jež přibližují rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou...Celý článek »