Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim - Od října 2020 se Chrudim stane hrdým sídlem nově vzniklého výsadkového pluku, síly okamžité reakce Armády České republiky. Základem mu bude...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Pro někoho byla ztráta Kopanického mlýna nenahraditelnou. Údajně šlo o unikátní historickou památku, která neměla být odstraněna. Doslova...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Stavební odbor Městského úřadu v Chrudimi v květnu roku 2021 zamítl žádost společnosti K2 invest o vydání společného povolení stavby u...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Skoro na měsíc přesně se v Chrudimi opravovala další zeď. Pomalé rozpadání se tarasní zdi nad Kopanicí donutilo město k rychlému kroku....Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Co se v říjnu zdálo jako populistická snaha „svézt“ se na popularitě zemřelého oblíbeného zpěváka diskutabilní kvality, objevuje se po...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Úspěch se v naší zemi neodpouští. Závist a malost je do jisté míry charakteristická pro českou náturu stejně, jako konzumace piva a láska k vozům...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Chrudim – Pod Kopanicí vykukuje omítka dostavované první části Rezidence Kopanický mlýn a už teď je zřejmé, že do této rozmanité lokality skvěle...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Zvyšování komfortu obyvatel jednotlivých bytových domů ve městě často znamená zateplení fasády, výměnu oken a umisťování vylepšené střešní...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – Mosty, mostky a lávky pro pěší přes vodní toky ve městě nejsou právě v nejlepším stavu. Pravidelně sice procházejí kontrolami, některé z...Celý článek »