Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Prozatím sice počasí podzim příliš nepřipomíná, vše se však může v nejbližších dnech zlomit. Bezdomovci budou hledat úkryt před deštěm a...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Bezdomovcům a jejich rejdům se Chrudimské noviny věnovaly už několikrát. Ať už šlo o pravidelnou skládku nedaleko Zlaté stezky, kde si...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrudim - Sídliště U Stadionu a jeho okolí se stalo oblíbenou destinací několika chrudimských bezdomovců. Jeden z nich se usídlil přímo na zastávce...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Atmosféra u chrudimského supermarketu Lidl začala v poslední době houstnout, a to do té míry, že by tam museli být brzy strážníci pečení...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 38 min
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Po letech se podařilo spolku Discgolf Chrudim umístit za vlastní peníze s dobrovolným přispěním široké veřejnosti v Městském parku koše na...Celý článek »