Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Takzvaná „Císařská silnice“, tedy výpadovka z města do Slatiňan je místem, kde celá řada šoférů ráda prověří výkony svých vozů. Jak již...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Informace, které opět jako první přinesly Chrudimské noviny a jež se týkaly data otevření první části obchvatu města, potvrdil teď také šéf...Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Chrudim - S tím, jak se blíží termín dokončení první etapy obchvatu města, objevila se opět stará „bolest“ - plánovaný a záhadně mizící sjezd z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Dopředu by se hodilo malé varování, že tento článek si můžete přečíst zadarmo, ale rozhodně není pro čtenáře, kteří chtějí snadné a rychlé vysvětlení...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Chrudim - Městští radní v květnu mimo jiné schválili výsledky výběrového řízení veřejné zakázky na zařízení pro měření úsekové rychlosti vozidel a...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Na posledním loňském jednání městského zastupitelstva stačilo „postrašit“ místostarostu Jaroslava Trávníčka (ČSSD) vedením Ředitelství...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Nepříjemnou dohru má skončená rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Bohumil Vebr, šéf Ředitelství silnic a...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Společnost Homa Holding, která vlastní hotel Bohemia, vyrukovala opět s návrhem dostavět parkoviště před hotelem. Opět ale nejde o...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Žádost firmy Homa holding o změnu v projektu výstavby parkoviště rozdělila místní politiky. Zatímco část zastupitelů byla přesvědčena o...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »