Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 14 hodin
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 12 hodin
Pardubice – Tiskové oddělení Správy železnic dnes uveřejnilo zprávu, že Centrální komise Ministerstva dopravy ČR schválila realizaci nové zastávky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Jakmile napadne troška sněhu, vyjedou na silnice sypače s radlicí a solí. Nejinak se, bohužel, děje i na chodnících v centru města....Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Postupné rozvolňování přísných pravidel, která zavedla vláda České republiky, neznamená zdaleka jen příjemné novinky. Jednou z těch, která...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nedávný případ „znesvěcené“ zdi Na Kopanici jen nechal vyhřeznout daleko vážnější místní problém. Tím je dlouhou dobu neuklízený nepořádek...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Čas od času se objeví skutek, který „nadzvedne“ všechny slušné a pořádkumilovné Chrudimáky ze židlí. Jednou je to černá skládka v lesíku u...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Pořádně se vyspat, především v létě, to je pro mnohé z nás často neuskutečnitelná tužba. Nejen vedro nedovoluje otevřít okno a vdechovat osvěžující...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Kameny zmizelých již na dlažbě v chrudimském centru zdomácněly. Připomínají osudy mnohdy neznámých dávných obyvatel města, kteří „zmizeli“...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Volební rok probudil z letargického „spánku“ neuvolněného“ místostarostu Romana Málka (Koalice pro Chrudim). Ten prakticky celé tři roky...Celý článek »