Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – V neděli oslaví svůj svátek všichni Martinové. Jejich svatý patron letos v našich krajích rozhodně na bílém koni nepřijede. To však...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudimsko/Hrochův Týnec – Už šestý ročník Zámeckých vinných schodů láká milovníky dobrého vína a zábavy do Měšťanské restaurace v Hrochově Týnci na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Slatiňany - Svátek svatého Martina si ve čtvrtek připomněli ve Slatiňanech originálním způsobem. Na oslavu Dne veteránů navázali příjezdem svatého...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Dnes sice není 27. prosince a Den přípitků, ale je sváteční den a svátky začínají s podzimem i pro všechny vinaře. Patří mezi jejich...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Hrochův Týnec – Akce letošních Zámeckých vinných schodů, které se tentokrát odehrají v útulné, nedávno zrekonstruované měštanské restauraci v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Školní rok nám úspěšně začal, děti prozatím chodí do vzdělávacích ústavů – než je strana a vláda opět pozavírá, protože se blíží chřipková...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – S největší pravděpodobností letos svatý Martin na bílém koni nepřijede. Tradice svatomartinských hus je však zcela neodvislá od případné...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim – Komu jinému může patřit následující víkend, než nositeli jména boha války Marta? Ano, letos snad, možná, doufejme přijede svatý Martin na...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Víkend, který už klepe na dveře, je na nejrůznější akce neobyčejně chudý. Přesto je ale jedna věc jasná - v neděli 11. listopadu...Celý článek »