Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Nemovitosti patřící městu jsou mnohdy v nevyhovujícím stavu. Občas se sice podaří pěkná rekonstrukce – ukázkovým příkladem je třeba dům...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Vedení města v minulých dnech nenechalo nic náhodě a vkusně opravený dům číslo popisné 87 v Široké ulici „prodalo“, kde se dalo. Vnější...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim – Výraznou pochvalu si teď zaslouží šéf Odboru investic MěÚ Chrudim Petr Pecina všichni jemu podřízení úředníci. Důvod je prostý, ale o to...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Mnohdy neutěšený stav domů v majetku města řeší radnice několika způsoby. Buď se nemovitost snaží prodat, což se nezřídka nedaří a jedná se...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 7 hodin
Chrudim – Rozpracované projekty, které současná koalice dokončuje, navyšují celkový počet investic v roce 2024 na 285 milionů korun. Těmi největšími...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj – Zastupitelstvo Pardubického kraje včera schválilo krajskou zákonodárnou iniciativu Pardubického kraje, která by změnila rozpočtové...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Další tři ze souboru soch v Široké ulici v centru Chrudimi opraví jiný restaurátor. S restaurováním začal minulý rok v dubnu restaurátor...Celý článek »