Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Po odstranění lešení z budovy Muzea, došlo k rozdělení veřejnosti na ty, kterým se nová fasáda líbí a ty, jimž přijde obyčejná a nehezká....Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Rekonstrukce budovy radnice na Resselově náměstí pokračuje a město teď vypsalo i veřejnou zakázku na vnitřní úpravy historického domu. S...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Ve středu 3. května bude zahájena montáž lešení u budovy Městského úřadu Chrudim na Resselově náměstí. Tímto dnem prakticky...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – O plánované rekonstrukci budovy radnice na Resselově náměstí již Chrudimské noviny informovaly. Historický dům čekají jak úpravy vnitřních...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – O připravované rekonstrukci budovy nové radnice na Resselově náměstí Chrudimské noviny již informovaly. V minulém týdnu tak město vypsalo...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 17 hodin
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 1 týden 23 hodiny
Chrudim – Léto pomalu končí a další turistická sezóna s vyschlou kašnou na Resselově náměstí v Chrudimi je za námi. Morový sloup se restauroval...Celý článek »