Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Na pátek 26. listopadu je připraven koncert chrudimského Big bandu, který si pozval k účinkování populární Evu Burešovou. Hudební...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim - V pátek 30. listopadu v 19 hodin začíná ve Velkém sále Muzea podzimní koncert Big bandu. Můžete se těšit na jazzový i populární...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Příjemnou atmosféru naladěnou tóny chrudimského Big bandu očekávejte v pátek 13. dubna od 19. hodin v Divadle Karla Pippicha....Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Rozdílení dotací může být pro mnohé spíše důvodem ke kritice údajně nevyváženého rozhodování poradních orgánů rady města, respektive...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – Aprílové počasí se nám prohání za okny a mně nezbývá, než pokusit se vydolovat z tajných zdrojů něco málo k potenciálnímu programu na tento...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Melodie klasického swingu v podání Big bandu Chrudim zazní v pátek 11. dubna v 19 hodin v Divadle Karla Pippicha. Hostem...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Na neděli 14. dubna je pro obdivovatele swingu a jazzu připraven koncert Big bandu Chrudim a jeho hostů. Večerní program začíná v 19...Celý článek »