Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim - Sportovní hala v Chrudimi byla v neděli 16. prosince svědkem extraligového utkání pardubického Sokola s celkem Bulldogs Brno...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim - Poslední domácí vystoupení v letošním ročníku Divize chrudimští florbalisté zvládli z poloviny. Po porážce s Litomyšlí rozstříleli Jihlavu...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 den
Pardubice - Možná poslední a velice vyčerpávající rozhovor z pozice hlavního trenéra pardubického A týmu poskytl Miroslav Janovský. Rozpovídal...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Pardubice - Přání nastoupit do druhého zápasu v podobném rozpoložení, ve kterém Sokol odehrál proti Kladnu první střetnutí, se vyplatilo. Domácí...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - Základní část AutoCont extraligy je u konce. V neděli 23. února čeká na Sokol poslední utkání v jejím rámci, a to domácí...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Pardubice - Konečně, série šesti jdoucích porážek je zažehnána a Sokol si po delším čase připsal vítězství! Ovšem ne jen tak ledajaké! Do Pardubic v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Informace, že se obvodová zeď zbourala, protože se zjistilo, že v ní chybí kus izolace, vyvolala u některých čtenářů pozdvižení a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Kladný výsledek účetní uzávěrky ukazuje na možnost větší investice, přesněji řečeno nové zadlužení.  Zastupitelé budou rozhodovat o...Celý článek »
vydáno před 5 let 4 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté zakončili předposlední únorový týden na výbornou. Na domácí půdě nedali šanci nováčkovi z Liberce, kterému...Celý článek »