Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Cyklostezka v Dašické ulici měla několik zásadních vad. Jednou z nich byl absentující přejezd, jenž by cyklistům pohodlně a bezpečně...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Předražená cyklostezka, kterou kolaři ve velké míře spíše ignorují dostane v těchto dnech svou finální podobu. Začíná totiž stavba...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Cyklostezek v kopcovitém reliéfu města není nikdy dost. Co na tom, že někteří kolaři suverénně nevyužívají ty, které již existují a v...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Cyklostezka v Dašické ulici příští rok konečně oficiálně povede i přes zdejší železniční přejezd. Městští zastupitelé na stavbu již...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Cyklisté nemají ve městě právě snadný život. Cyklostezky, které radnice dotáhla do finiše, napočítá takový kolař na prstech jedné ruky...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim - Koncem listopadu byla dokončena výstavba smíšené stezky pro cyklisty a chodce v Dašické ulici, a to v části od vjezdu k čerpací stanici...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Výstavba cyklostezek se městu příliš nedaří. Ať už jde o stezku pro cyklisty „odnikud nikam“ v ulici Čs. armády nebo cyklostezku na Podhůru...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - V noci na pátek 6. listopadu byla předána do předčasného užívání Dašická ulice. Její modernizaci, která začala v dubnu, pozdržel údajně o...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Studenti Střední zemědělské školy mohou jásat. Nová cyklostezka a cesta pro pěší by měla vzniknout podél silnice vedoucí z města do...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Reaguji tímto na článek Chrudimských novin "Vedle Dašické ulice by měla vzniknout cyklostezka za deset milionů, nejprve musí ale kraj zdejší silnici...Celý článek »