Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudim - Po letním nicnedělání a lenošení se pomalu probírají k životu i městské instituce. Také rada města se schází k jednáním a řeší třeba i...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Pro mnohé obyvatele Pumberek zůstává záhadou, proč se musely přesunout sběrné suroviny, které roky sídlily v zatáčce za mostem v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 24 týdny
Chrudim - Kdo přijel v těchto dnech odevzdat starý papír nebo železo do oblíbených sběrných surovin v Malecké ulici, zůstal stát před uzamčenou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Uplynula další zima, ale záhada v Malecké pokračuje. V tuto chvíli odbor investic podle odpovědi místostarosty Aleše Nunváře (Piráti)...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Zastávky MHD nepatří většinou mezi stavby, které by vynikaly nějakou zvláštní nápaditostí. Jde o účelové stavby, u nichž architektura...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Pracovat s lidmi v sociální nouzi vyžaduje nejen zvláštní přístup, ale také zvláštní charakter pracovníka. Velkou trpělivost a neméně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Aktuálně.cz – Tisíce vědců nejen z Evropy v petici kritizují způsoby průmyslového zemědělství či systém zemědělských dotací. Jejich varování před...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 den
ekolist.cz – Půdu není možné z podstaty vlastnit, stejně jako nelze vlastnit vodu, vzduch či člověka. Z této filosofie vychází Nadace Pro půdu, jež...Celý článek »