Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – O končící rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků Chrudimské noviny již mnohokrát informovaly. Šéf společnosti...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Práce na rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou, pokračují podle všeho dle plánu. V současné době se však chystá další změna uzavírky...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Čeští zákonodárci schválili snížení sazby DPH ze stávajících 15 % na 10 % u vybraných služeb. Mezi ně patří i „úprava a rozvod vody prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Společnost VAK Chrudim na rekonstrukce a obnovu vodohospodářské infrastruktury za období 2006–2018 investovala více než jednu miliardu korun. Z...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Z problematiky týkající se „chrudimské vody“ si někteří kandidáti v komunálních volbách doslova uměle vytvořili nosné a zásadní téma. Jako...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Přestřižením pamětní stuhy, kterého se v pátek 19. ledna ujali zástupci společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, města, Vodárenské...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Cena vody ve městě patřila a patří dlouhodobě mezi jedny z nejvyšších v rámci celé České republiky. Prvenství v této ne příliš lukrativní...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Není snad týdne, kdy by se neobjevila kritika probíhajících prací na Palackého třídě a v ulici Obce Ležáků. Druhá jmenovaná komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Malé opakování setkání, které Chrudimští patrioti uspořádali v prosinci roku 2015 se chystá na středu 1. listopadu. V pět hodin se opět v...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Říjen končí a nejčernější obavy motoristů, podnikatelů a také obyvatel okolí Palackého třídy, začínají být skutečností. Slibované nové...Celý článek »