Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 5 dnů
Chrudim – Město si na příští dva roky objedná další měření ovzduší online prostřednictvím soukromé společnosti, která provádí měření v Chrudimi od...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 1 hodina
Pardubický kraj – Zástupci nevládních organizací i místní spolky upozornili na znepokojující fakt. Úřad pro Pardubický kraj už rok přehlíží, že...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 12 hodin
Chrudim – Zastupitelé vyjádřili kladné stanovisko k záměru Elektráren Opatovice vybudovat koncové zařízení na energetické využití odpadu, laicky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Za posledních deset let byla sice v roce 2020 naměřena nejlepší hodnota míry znečištění ovzduší s poklesem koncentrace rakovinotvorného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Velký zájem čtenářů i diskutérů na facebooku vyvolala kratičká zpráva o retardérech v ulici Čs. armády. Většina se shoduje, že zdejší „...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Zrekonstruovaná ulice Čs. armády byla kritice podrobena již několikrát. Má se tu nacházet málo parkovacích míst, příliš zeleně. „Nit suchou...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – Počasí v těchto dnech není právě přívětivé. Nejedná se ani tak o mrazy, jež v zimě bývají obvyklé, ale spíše o smog a znečištěné ovzduší....Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Jak krásný by byl život bez retardérů, které prý každému jen otravují život. Především se dost často instalují tam, kde není jejich existence...Celý článek »