Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Spolupráce mezi zdejší radnicí a vedením nemocnice sice čas od času zaskřípe, vynoří se i zvěsti o omezování péče, přesto město pravidelně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice/Chrudim – O tom, že bývalá primátorka Pardubic Štěpánka Fraňková skončila ve vedení spojených nemocnic Chrudim a Pardubice, ví nejspíše již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim/Pardubice – Představenstvo Nemocnice Pardubického kraje dnes jednomyslně a s okamžitou platností odvolalo MUDr. Štěpánku Fraňkovou z...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Chrudimě a okolí nezůstanou ani na Velikonoční pondělí bez možnosti vyzvednout si nebo si koupit léky. Tuto možnost jim v ...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim/Pardubice - Dva nové ředitele bude mít od příštího měsíce Nemocnice Pardubického kraje (NPK). Dojde tím k zeštíhlení managementu. Dosud mělo...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 7 hodin
Chrudim – Vedení Nemocnic Pardubického kraje prý stále počítá s rozvojem Chrudimské nemocnice. Ale z dlouhodobého hlediska ne v takovém rozsahu, jak...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudim – Jednání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým (3PK), kterého se účastnila i náměstkyně pro oblast zdravotnictví Pardubického...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 hodiny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Nebýt plošného zkazu návštěv Chrudimské nemocnici by asi brzy hrozil personální kolaps. Je na tom s personálem dlouhodobě bídně. Byl tedy...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »