Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Město proto muselo vypsat nové výběrové řízení, kterého se zúčastnila jedna jediná uchazečka, ale s bohatými zkušenostmi. Nastoupí do práce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Aktivity chrudimského Mama Klubu se zaměřují na širokou skupinu obyvatel, nejen na matky na rodičovské dovolené, ale do jejich komunitního...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Vzhledem ke změnám ve školském zákoně, musela radnice přistoupit k výrazným změnám v organizaci školek. Pro MŠ Strojařů to znamená vyšší...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – Uspořit na nákladech za bydlení chce každý. Nejinak tomu je i s institucemi, které zřizuje Město Chrudim. V minulosti tak vzbudila...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Pardubice/Chrudim - Pardubický kraj podpoří pardubické Ekocentrum Paleta dvěma dotacemi v celkové hodnotě přesahující 280 tisíc korun. První z...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Přestože místní pobočka Strany svobodných občanů ještě nezavršila úspěšným hlasováním vlastní návrh na „rozklikávací rozpočet“, zveřejnilo...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Poté, co město začátkem srpna schválilo vypsání výběrového řízení na novou ředitelku MŠ Strojařů, přihlásily se hned tři dámy, které měly o...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Chrudim - Dětí s autismem každý rok podle všeho přibývá. Toho jsou si vědomi i ve školce v ulici Strojařů, která se na handicapované...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Liga otevřených mužů o.s., Unie center pro rodinu a komunitu ve spolupráci s Fatherhood Institutem z Velké Británie spustila v ...Celý článek »