Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 15 týdnů
Chrudim – Růžová liturgická barva v neděli vystřídá fialovou, zazní „Gaudete“, protože den narození Páně se přiblížil a předvánoční šílenství získá...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 15 hodin
Chrudim – V úterý 20. února v 17 hodin začíná ve Spolkovém domě koncert Retro-Bandu, plný známých, ale téměř zapomenutých melodií různých...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 16 hodin
Chrudim – V neděli 17. prosince se od 9 hodin v prostorech Regionálního muzea koná tradiční Stříbrná neděle. U drobných prodejců najdete...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – V neděli 11. prosince se od 9 do 16 hodin bude konat v prostorách Regionálního muzea Chrudim Stříbrná neděle. Konání akce a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Podzimní koncert Retro-Bandu věnovaný hlavně známým lidovým písním, a to nejen českým, se koná v úterý 29. září v 16 hodin ve...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Třetí neděle adventní se nazývá „Gaudete“. V liturgii lze použít paramenta růžové barvy místo v této době obvyklé fialové, kostely se zdobí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim - Podzimní koncert Retro Bandu se uskuteční v úterý koncert 19. listopadu v 16 hodin. K poslechu oblíbených skladeb se sejdete...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Podzim barví listy stromů, dny se zkracují a přesto stále cítíme hřejivé paprsky letního slunce. Víkendové dva dny volna jsou před námi a s...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - V neděli 4. listopadu se mohou děti těšit hned na dvě pohádková představení. V 10 hodin dopoledne Tomáš a Tereza Machkovi, z...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim -  Spolek Retro z.s. Chrudim ve spolupráci s Chrudimskou besedou pořádá v pátek 15. prosince v 16 hodin ve Spolkovém domě...Celý článek »