Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 38 týdnů
Chrudim – Pro někoho výraz péče a starosti o obyvatele jedné z částí města, pro jiné zbytečný a šikanózní nástroj k vydělávání peněz. Radar, jehož...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Radary určené k měření rychlosti a následnému pokutování „neukázněných“ řidičů ve Václavské ulici budou. Jakkoli se zdá, že celý projekt za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – O umístění radarů, které by měřily rychlost projíždějících vozidel a následně též umožňovaly radnici „kasírovat“ ty řidiče, kteří nedbali...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Kdo zajásal, když se na veřejnost dostaly informace o komplikacích, které provázely výběrové řízení na dodavatele radarů, měřících rychlost...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Každý, kdo se doposud plně nenabažil dopravních uzavírek, jež sužují město, má nyní důvod k radosti. Komplikací přibude a cesta do Slatiňan...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Další „ránu do vazu“ všem těm, kdo toužili po instalaci radaru měřícího rychlost ve Václavské ulici – na Vlčí hoře, dala na svém posledním...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Doprava je téma citlivé, jak ostatně ukazuje rozvíjející se diskuse pod článkem, který jsem věnoval nejnovější hračce místní radnice – radaru ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – Chodníky na Vlčí hoře nejsou právě výkladní skříní, kterou by se místní radnice mohla chlubit. Několikrát proto již místním slibovala, že...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Chodci ve městě nemají pokaždé na růžích ustláno. Chodníky zaplavuje zanedbaná zeleň a mnohde se nedá projít bez použití speciálního...Celý článek »