Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 4 týdny
Pardubice/Semtín - V neděli ráno bylo na příjezdové komunikaci k zadní bráně společnosti Synthesia v Semtíně nalezeno náhodně projíždějícím cyklistou...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 8 hodin
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 3 dny
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 23 hodiny
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Pardubice – Na hladině řeky Labe pod mostem silnice I/37 v Nádražní ulici bylo v neděli 23. července krátce před desátou dopoledne...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubicko/Libišany – Krajská kriminálka prověřovala od sobotního odpoledne násilnou smrt starší ženy (69) v Libišanech u Opatovic na Pardubicku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Pardubický kraj – Sobotní návštěva Pardubic skončila vraždou. Obviněné ženě (39) nyní hrozí za vraždu muže (61) až 18 let ve vězení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »