Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 2 dny
Chrudim – Odhadem do tří let by se prý mohla v Chrudimi začít konečně stavět alespoň přístupová komunikace pro dlouho zamýšlenou výstavbu nových...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 9 hodin
Chrudim – I když fotbalgolfové hřiště funguje v Chrudimi od 1. června 2018 a za tu dobu si získalo svoje stálé návštěvníky, někteří o tomto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Když se řekne Na Výsluní, někoho možná napadnou turnaje v petanqu, oblíbená hospoda, nebo rok staré sliby pirátského místostarosty Aleše...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Ani po více než osmi letech zdlouhavého vyjednávání město neprodalo svoje pozemky v lokalitě Na Skřivánku určené k výstavbě poměrně...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Základní organizace Českého svazu ochránců přírody zve na čtvrtek 18. června v 17 hodin příznivce na besedu o rezervaci Habrov....Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Staronová radniční koalice bude čelit u soudu arbitráži za zmařenou investici ve spojitosti s přípravami na vybudování nového sídliště...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Zastupitelé města odmítli revidovat své rozhodnutí, v němž se zavázali prodat městské pozemky v lokalitě Skřivánek za vlakovým...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Chrudim - Poslední zasedání městského zastupitelstva před prázdninami se v pondělí protáhlo o více než čtyři hodiny. Provázelo ho ...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Rada města doporučí zastupitelům zrušit rozhodnutí z roku 2008 o prodeji a směně více než devadesáti tisíc metrů čtverečních...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Výstavba nových bytů ve městě byla v uplynulém roce prakticky jen v rukou soukromých investorů. Jedním z nich je i...Celý článek »