Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Bydlení v centru města přináší nesporné výhody, má však i mnohé nevýhody. Parkování rezidentů řeší třeba podzemní parkoviště pod...Celý článek »
vydáno před 1 den 1 hodina
Chrudim – Než projetí po chodníku strojem, jen se pod okny zaprášilo, někteří by raději viděli pracovníky technických služeb s koštětem v ruce....Celý článek »
vydáno před 33 týdny 5 dnů
Chrudim – Od pátého července oživuje celé chrudimské náměstí a plácek před Balustrádou stylová Baringotka. Je příkladem toho, že když se chce,...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 4 dny
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Letos v dubnu už uběhlo právě deset let od začátku archeologického průzkumu, kdy byla v místech plánovaného parkoviště před Hotelem Bohemia...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Péče o městskou zeleň je mnohdy nevděčným úkolem. Ten, kdo má tento rezort na starosti, často naráží na rozdílné postoje obyvatel. Někomu...Celý článek »