Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Pardubice – S blížícími se Vánocemi se množí dobročinné sbírky a čas od času se bohužel stávají terčem zlodějů. Možná je to jen náhoda, shodou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Skuteč – Nespolehlivost, a tudíž nesmyslnost antigenního testování dětí vyplouvá na povrch. Lidé doufají, že jim už brzy odzvoní. Doufejme, že to...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Když v červenci sanitka vyrážela do jednoho z chrudimských bytů s tím, že jeho obyvatel potřebuje ošetření, nikdo netušil, jak celá věc...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrast -  V pondělí krátce po deváté hodině ráno došlo v Základní škole v Chrasti ke vzniku požáru, konkrétněji od nedopalku...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chroustovice - Velké množství vypitého alkoholu neustál 37letý muž, kterému se „podlomily“ nohy přímo před zdejší základní školou.Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Konec ledna už tradičně patří v Chrudimi zápisu dětí do základních škol. Letos byly termíny stanoveny na pátek 24. a sobotu 25 ledna....Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Třemošnice - Zimní olympijské hry v ruské Soči se kvapem blíží a spolu s nimi vyrůstají jako houby po dešti různé soutěže pro příznivce...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - V pátek před 11. hodinou se strážníkům dostalo oznámení o nepořádku poblíž Základní školy U Stadionu. Na místě se povalovalo několik...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 19letého cizího státního příslušníka za napadení a způsobení těžkého ublížení na zdraví dvěma...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - V sobotu v půl čtvrté ráno se z Široké ulice ozývaly hlasité výkřiky. Hlahol dovedl noční hlídku strážníků až na rozhraní s...Celý článek »