Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Sportovní utkání i občasné kulturní akce. To vše se koná na hřišti TJ Sokol Topol. Ne všichni obyvatelé této bývalé samostatné obce však...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Panika, která se zdála být dávno minulou, začíná opět lehce stoupat. V rámci celé České republiky totiž přibývají počty nakažených...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Dlouho se zdálo, že nejhorší se městu a okresu vyhne. Starosta František Pilný (ANO 2011) každý večer zveřejňoval s jistou dávkou pýchy...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim – Děti si užívají volna letních prázdnin, školní budovy však prázdnem zdaleka nezejí. Nepříjemnou zkušenost udělali o minulém víkendu...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Radnice sice často a ráda operuje údajnými úspěchy při prodeji pozemků v místních průmyslových zónách, realita však zas až tak „růžová“...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly loni v květnu, zájem o rozšíření výrobních kapacit v průmyslové zóně Západ projevila rakouská firma...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Hospodářské noviny - Jaké to je, řídit firmu, kterou zakládal praprapradědeček? Kdy je potřeba udělat radikální řez? A kolik lidí o tom může...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim - Obyvatelé sídliště Na Větrníků vyhlížejí s obavami bagry a rypadla, která se v těsné blízkosti jindy poklidné lokality...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Výstavba obchvatu, která povede severovýchodně kolem města, vyvolává mezi Chrudimáky, kteří žijí v sídlišti Na Větrníku, řadu otázek....Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - V neděli půl hodiny po poledni si strážníkům stěžovala žena bydlící nedaleko Základní školy Dr. Jana Malíka, že jsou doma rušeni...Celý článek »