Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim vlastními silami letos provádí na úřadě dlouho odkládaný personální audit, který měl odhalit nedostatky v pracovních...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 2 dny
Chrudim – Hokejový klub Dynamo Pardubice dostane dlouhodobou smlouvu o podnájmu v prostorech Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH). V pondělí o...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Pardubický kraj pomůže městu Chrudim vylepšit zázemí šaten na zimním stadionu. Návrh ještě musí oficiálně na svém červnovém jednání...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 den
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města upozornila Hana Vránová při komentování závěrečného účtu města Chrudim za rok 2022 na některé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Součástí oslav sta let pardubického klubu jsou i cesty po Východočeském kraji. A právě první zastávku udělá Dynamo v Chrudimi na Resselově...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
ekolist.cz – Půdu není možné z podstaty vlastnit, stejně jako nelze vlastnit vodu, vzduch či člověka. Z této filosofie vychází Nadace Pro půdu, jež...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Pardubice - Předběžné hospodářské výsledky roku společnosti East Bohemian Airport naznačují, že společnost v roce 2017 hospodařila, oproti plánu,...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Jako každý rok v těchto dnech, zaplavily úřední desku města finanční dokumenty dokazující, jak dobře a správně radnice hospodaří. Závěrečný...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Technické služby pod vedením ředitele Zdeňka Koláře jen vzkvétají. Radnice se proto nemohla nepochlubit hospodařením „své“ firmy, jež...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
www.svobodni.cz - Republikový výbor Svobodných schválil již v roce 2010 Zásady obecní politiky. Šest stručných programových bodů se věnuje...Celý článek »