Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – Blíží se nám svátek svatého Valentýna, který většinově zcela zastoupil první květen. Letos však dochází ke kuriózní situaci, kdy tohoto...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Plesy, plesy a zase plesy. Sezóna je zkrátka v plném proudu a nelze tedy nepozvat na tyto tradiční novoroční kratochvíle. Mimo tancovaček a...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Dnes v půl třetí ráno volal místní muž na služebnu strážníkům, aby přijeli do Muzea, kde se strhla rvačka na plese. Podle oznamovatele zde...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Ples Chrudimské besedy, který se bude konat 22. ledna 2021 bude moderovat Iva Kubelková! Ředitel Martin Dytrt nemohl tímto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »