Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Na konci loňského roku odborníci na základě šetření odhalili špatný stav střechy dílen. V současné době probíhají přípravné a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Chrudim – Motivační soutěž Přívětivý úřad pořádá a organizuje Odbor strategického rozvoje a koordinace veřejné správy Ministerstva vnitra. Je tedy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Aktivity chrudimského Mama Klubu se zaměřují na širokou skupinu obyvatel, nejen na matky na rodičovské dovolené, ale do jejich komunitního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubický kraj/Holice – V pátek 28. srpna byla slavnostně otevřena nová moderní výjezdová skupina Rychlé zdravotnické pomoci (RZP) v Holicích....Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – V minulých dnech se otevřel pro zákazníky nově zrekonstruovaný hypermarket Albert. Po rychlé třítýdenní přestavbě přivítal zákazníky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Střední průmyslová škola v Chrudimi má za sebou úspěšný školní rok. Stejně jako na dalších školách si dnes žáci převzali...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Naplánované investice a úpravy technického zázemí v nemocnicích neustaly ani v době nouzového stavu. Chrudimská nemocnice se tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »