Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Na start nového ročníku VARTA futsal ligy by v chrudimské kabině nejraději zapomněli. Svarog Teplice v televizním duelu nasázel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Teplice - Po Slavii a Spartě další ztráta. Na závěr základní části ERA-PACK Chrudim nestačil v přímém souboji o první příčku na teplický Svarog...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim - ERA-PACK Chrudim je jediný dosud neporažený tým ve VARTA futsal lize. Rozhodl o tom páteční souboj se Svarogem Teplic, ve kterém Chrudimští...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Futsaloví příznivci mají jasno, jak dopadl soutěžní ročník 2019/2020! Výkonný výbor Svazu futsalu ČR na svém zasedání rozhodl o tom, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Netradičně v neděli odpoledne dorazil do chrudimské sportovní haly Hodonín, který tušil, že v oslabené sestavě bude mít proti Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Futsalisté Nejzbachu Vysoké Mýto chtěli na chrudimské palubovce díky úporné defenzívě a kvalitnímu brankáři Ehrenbergovi věřit v ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Praha – Zápas měsíce ledna a jedno z nejdůležitějších střetnutí celé základní části chrudimští futsalisté zvládli na jedničku s ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – To, co futsalisté Chrudimi ideálně nezvládli v prvním poločase, napravili po pauze. Hosté z Mělníka si nakonec domů vezli...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Brno – První utkání nového kalendářního roku dopadlo pro chrudimské futsalisty úspěšně. Na hřišti Helasu Brno nepřipustili žádné komplikace,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Česká Lípa – První ze dvou prosincových výjezdů chrudimského ERA-PACKu skončil úspěšně. Na hřišti v České Lípě si od úvodního výkopu šli za...Celý článek »