Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Měšťanský bál před třemi lety radnice pro jistotu zrušila, aby nemusela čelit nezájmu tanečníků a Chrudimáků chtivých kulturního vyžití. V...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Plesy, plesy a zase plesy. Sezóna je zkrátka v plném proudu a nelze tedy nepozvat na tyto tradiční novoroční kratochvíle. Mimo tancovaček a...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Chrudim - Dnes v půl třetí ráno volal místní muž na služebnu strážníkům, aby přijeli do Muzea, kde se strhla rvačka na plese. Podle oznamovatele zde...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – V sobotu 10. února od 9 hodin můžete vidět pestrobarevné maškary v masopustním průvodu a jejich tradiční rozpustilé řádění na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Slatiňany – Takzvaná Masopustní neděle proběhne již v neděli 19. února od 11 hodin před Základní školou ve Slatiňanech. Z nachystaného programu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Rok se s rokem sešel a konal se další masopustní jarmark. A co by to bylo za chrudimský masopustní průvod bez skvělého Národopisného...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim - V sobotu 4. února v 9 hodin projde městem masopustní průvod, ke kterému se můžete i vy připojit "u Ressla" a vydat se směrem na náměstí....Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »