Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Některé věci se jen tak nezmění. Přes jasný názor koaličních partnerů vládnoucího Hnutí ANO 2011, a sice Strany svobodných občanů, projekt...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Vzrušené přípravy a celoroční práce speciální skupiny tvořené partou nejspolehlivějších úředníků jsou u konce. S únorem se jako vlaštovičky...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Letošní Desatero problémů města, jedna z největších akcí, na nichž se radnice pravidelně chlubí svými úspěchy na poli udržitelného...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další setkání s veřejností v chrudimském Muzeu plánuje na zítřek zdejší radnice. Půjde po roce znovu o oblíbené a zároveň zatracované...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Město Chrudim, které realizuje projekt Zdravé město a místní Agendu 21, připravilo na středu 4. dubna pro občany veřejné projednání Desatera...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »