Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Senioři mají ve městě od letoška možnost cestovat městskou hromadnou dopravou zdarma. Podmínkou je dosažení minimálně sedmdesáti let a...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 hodin
Chrudim – Společnost K2 holding developera Milana Kušty v minulosti vykoupila pozemek od města Chrudim. Po letech bude konečně zahájena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 hodin
Chrudim – Výběrové řízení na dopravce MAD Chrudim už jednou zrušili. Právníky ale nevymění. Tlačí je čas a dosavadní právníci byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Společnost K2 invest dostala od radních žádost provést na městském pozemku tři sondy. Ty ukážou, jak bude třeba plánovaný projekt Rezidence...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – V minulosti už se v Chrudimi stalo, že se z některých zahrádek postupně staly rodinné domky. Tomu by měly zabránit jasné podmínky vzniku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Krásy ulic Chrudimě si můžete nově vychutnávat ze sedadel midibusu s dieselovým motorem Škoda D‘City 9 LE. Stačí sednout na linku číslo 1...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Strážníci řešili včera po setmění kuriózní případ. Netýkalo se to ale kupodivu svátku zesnulých, i když minimálně oznamovateli možná...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Stávající ceník je platný už deset let a kumulovaná inflace 22,6 procent, klesající tržby za úbytek cestujících a zvyšování cen za...Celý článek »