Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 6 dnů
Chrudim – Za vodu platí Vodárenské společnosti Chrudim už 92 tisíc obyvatel. Jen za vodné a stočné měla za období od října 2022 do konce září 2023...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 hodina
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Představenstvo Vodovodů a kanalizací Chrudim (VAK) a Vodárenské společnosti (VS) Chrudim se společně v tiskové zprávě s odstupem několika...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Praha/Chrudim/Hlinsko – Vodárenská společnost Chrudim, a. s., vypouští odpadní vody z čistírny odpadních vod v Hlinsku do povrchových vod toku...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – O tom, že komunikace mnoha státních i obecních institucí směrem k občanovi není úplně na nejlepší úrovni, nepochybuje asi nikdo. Místní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – Koncem listopadu představenstvo společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, a. s. (dále jen VaK Chrudim) schválilo finální ceny vodného a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Málokdy se nová výstavba setká se souhlasem starousedlíků. Prakticky nikdo nechce měnit zažité zvyklosti, mít „za humny“ další budovy,...Celý článek »