Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Slatiňany/Škrovád – Víkendový Burgerfestival v areálu výletní restaurace Monaco byl v sobotu obohacen o soutěže určené pro silné žaludky....Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Slatiňany/Škrovád – Milovníci jídla, rekordů a kariozit se sejdou u výletní restaurace Monaco a Jaroslav Němec se tu pokusí překonat rekord v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Masopustní obchůzky by měly o tomto víkendu ustat. Středa 26. února je totiž tou, při níž si připomeneme dočasnost našeho pozemského života...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Leden končí a co nevidět dostaneme šanci zažít únor v podobě, která se opakuje jen jednou za několik let. Letos zkrátka ti, kdo se narodili...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Na začátku nového roku zůstává vše při starém. Zima zatím své drápky rozhodně nezaťala, což ocení jistě každý, kdo musí obsluhovat domácí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – První víkend roku 2020 je před námi, někomu z nás končí dovolená, dětem pomalu prázdniny. Přiblížila se tradiční tříkrálová sbírka,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim – Nejslavnější český světec, jemuž může „konkurovat“ snad jen obdobně oblíbený Johánek z Pomuku, oslaví svůj svátek v sobotu. Den české...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Kameničky - U příležitosti 100. výročí narození malíře Jaroslava Sodomky se koná ve Výstavní síni Obecního úřadu výstava olejomaleb tohoto autora....Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - V Regionálním muzeu byla zahájena výstava obrazů Karla Wagnera, malíře Vysočiny i zátiší. Žil a tvořil v Kameničkách, které...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Slavná a oblíbená restaurace Monaco nad městečkem Slatiňany má nového provozovatele. Po odchodu rodiny Buřilových se zde realizuje Lukáš Zeman, který...Celý článek »