Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Před pětasedmdesáti lety uchvátila komunistická strana veškerou moc v zemi, zavedla diktaturu stranické byrokracie, kult osobnosti Stalina a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu navštívila Kateřina Zemanová, dcera prezidenta České republiky Miloše Zemana, domov pro seniory SeneCura SeniorCentrum...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Někteří si pletou politiku s divadlem. Nejen to. Někteří se dokonce neubrání nutkání veřejně lhát. Opozice složená z SNK ED, ODS a KDU-ČSL dnes...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Deník Referendum - Výroční zpráva Agrofertu ukazuje, že Babišovo impérium začíná mít velké potíže. Pro holding se stává obtížnějším ždímat...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Zdroj.cz - Andrej Babiš komunální volby vyhrál i nevyhrál. Zvítězil sice v 17 ze 27 statutárních měst v České republice, ale...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Bilboard Tomia Okamury spolehlivě odzátkoval prozatím poněkud mdlou a nevýraznou kampaň před komunálními volbami. Část jeho odpůrců se...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Generálmajor v záloze Hynek Blaško se rozhodl vstoupit do boje o křeslo senátora. Do nejvyšších pater politiky se pokusí proniknout v...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
info.cz - První informaci o vyšetřování dnes již bývalého předsedy CEFC a poradce českého prezidenta Jie Ťien-minga přinesl 1. března čínský...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Reflex - Jako vždy, zas jsou studenti první. A z nich jsou první, jako vždy, damáci. A moc, jako vždy, říká, že jde o hrstku Kalouskem...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Magazín Reportér - „Žili jsme tam jako v sektě“ – těmito slovy popisuje vnitřní poměry ve straně miliardáře Andreje Babiše bývalá politička ANO...Celý článek »