Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Zatímco jiné, podstatně důležitější projekty – namátkou třeba sociální bydlení – stojí, nebo se alespoň viditelně nehýbou, hyzdění budov v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – V sobotu 5. června od 8. hodiny ranní bude Resselovo náměstí patřit dětem, začíná zde oslava uplynulého Dne dětí. Chrudimská beseda pro...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Chrudim – Močáky se vždy kupovaly na chrudimské pouti. Měšťanská restaurace proto přišla s dobrým nápadem a připravila prodej chrudimských...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Zdálo by se, že „Desatero problémů města“ je dávno zapomenutou sebeprezentací některých místních politiků a úředníků. S novou radniční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim si v předloňském roce na jedné z budov úřadu otestovalo využití fotovoltaických panelů. A s pozitivním...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Chrudimská beseda má nové vedení, které si zaslouží přistoupit k čistému stolu. Nejspíše i proto se na posledním jednání městského...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – S velkou slávou oznámilo vedení Chrudimské besedy, že sice nemusí, ale přistupuje k elektronické evidenci tržeb (EET). Už od počátku se...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Zavedení takzvané „elektronické evidence tržeb“ (EET) se nevyhnulo ani provozovatelům pohostinských a restauračních služeb ve městě. Jednou...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - Zdánlivě obyčejný kluk, kterých na naše střední školy a gymnázia chodí tisíce. Ale přece jen je něčím výjimečný. Chrudimský gymnazista Jan...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Sezemice - Zdejší fotovoltaická elektrárna se bourat nebude, přestože byla její stavba povolena v rozporu s územním plánem města. Rozhodlo o tom...Celý článek »