Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Miřetice-Švihov – Když v předvečer varovaly meteorologové i hasiči, že to bude pěkně klouzat, nikdo nečekal, co se stane o pár hodin později na cestě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Nadcházející víkend neslibuje ani sníh a velký mráz, ani veskrze jarní počasí. Půjde o dva dny, jež přinesou ten druh počasí, na nějž si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jsou tu zas. Pravděpodobnější však je, že vlastně nikdy neodešli. Hovoří špatnou češtinou, neumí přesně formulovat, oč jim jde. Zkrátka a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Miřetice - Problematika rekonstrukcí silnic nižších tříd hrála hlavní roli při jednání hejtmana Martina Netolického (ČSSD) se zástupci obce...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Pranostika praví, že i v březnu je nejlépe být někde v teple a připravovat se na jaro. To meteorologické nám sice již začalo, na...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim – Dnešní tipy si projdeme v rychlosti, protože právě končím svou „dovolenou“ na Velehradě. Návštěvu tohoto poutního místa vám samozřejmě také...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Zimní čas, tedy skutečný čas, který bychom měli počítat, pokud by před téměř sto lety někoho nenapadlo zavést ten letní, nastavíme na...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Okurková sezóna je v plném proudu a přestože zatím v novinách nedošlo na roztomilá koťátka nebo řádění kulového blesku na Hlinecku,...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Chrudim - Páteční odpoledne předznamenalo víkend plný upravených aut a rychlostních zkoušek. Další ročník Rallye Železné hory přivedl na Resselovo...Celý článek »