Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Nápis v Myší díře je jen jedním z mnoha. Stojí za připomenutí, že nejmenovaná politická strana lákala voliče na to, že chce podporovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 dny
Chrudim – Jak poznáte, že se blíží jaro? S příchodem teplého jarního počasí vylézají nejen hadi a štíři, ale dávno se na sezónu připravují také...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 hodina
Chrudim – Krizová situace, omezování základních lidských práv na svobodu pohybu, svobodu shromažďování a nedotknutelnost obydlí většinu obyvatel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – 19. ledna v 16:40 hodin došlo na místní komunikaci v Chrudimi, ulice Na Ostrově u domu čp. 543, ke střetu vozidla značky Škoda Felicia...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jsou tu zas. Pravděpodobnější však je, že vlastně nikdy neodešli. Hovoří špatnou češtinou, neumí přesně formulovat, oč jim jde. Zkrátka a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jedním z kroků, jímž si chtějí politici často naklonit veřejnost, je snižování rychlosti v hustě obydlených lokalitách. Není tak daleko...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Strážníci městské policie se jen těžko zavděčí všem obyvatelům města. Někdo je vidí na stále stejných místech, jinému přijde, že do krizové...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Sídliště U Stadionu je největším sídlištěm ve městě. Z tohoto faktu také plyne, že zde místní obyvatelé nejobtížněji hledají místa k...Celý článek »