Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 1 hodina
Chrudim – Další konkrétní ocenění pro Osobnost města Chrudim odsouhlasilo chrudimské zastupitelstvo na svém pondělíním jednání. Stane se jí Růžena...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Poslední dva lednové týdny budou možná na úřadě v Pardubické ulici s trochou nadsázky připomínat hru na schovávanou. Od pondělí se opět...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim - Ve středečních ranních hodinách přijali policisté oznámení od nelhostejných obyvatel v okolí, že slyší řinčení padajícího skla. Na místo...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Prázdninový čas znamená pro děti navštěvující školy dny plné nicnedělání. Docela jinak to mají rodiče a nejvyšší aktivitu v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – Miliony korun o letošních prázdninách nespolknou pouze rekonstrukce základních škol, ale také školek, jejichž zřizovatelem je město....Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – Děti z mateřské školky Dr.Malíka mohou slavit. Zřizovatel školky, jímž je místní radnice, jim za více než 300 tisíc doplní hrací prvky na...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Kdo by se domníval, že městská police o víkendu nic nedělá, ten by se ošklivě mýlil. Místní strážníci v sobotu 21. května řešili hned...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Jednu z prodejen se v pátek třináctého rozhodl navštívit 54letý muž. Na nakupování si ale vybral ne příliš šťastný čas.Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Stav chodníků ve městě je nekonečné a vděčné téma. Jejich povrch nebude nikdy stoprocentně v pořádku, proto se radnice čas od času pustí do...Celý článek »