Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 2 dny
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Nová podoba Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici přinutila k vyjádření snad každého Chrudimáka. Najde se mezi nimi jen málo těch, jimž se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Prakticky bez povšimnutí opozicí se rok s rokem sešel a radniční koalice mohla v listopadu loňského roku oslavit dvanáct měsíců svého...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Výstavu, která v ulicích města připomíná sté výročí založení Československé republiky, přehlédl asi málokdo. Vkusně vyvedené stojany s...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Některé komise rady města – poradní orgány radních a nakonec i zastupitelů, se v posledních čtyřech letech s aktivitou právě nepřetrhly....Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Poté, co na funkci kronikáře rezignoval bývalý šéf chrudimského okresního archivu Jiří Šulc, stála radnice před nelehkým úkolem. Úředníci a...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny v minulosti informovaly, na hřbitově u svatého Kříže se připravovala instalace nových informačních desek. Ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 52 týdny
Chrudim - Suverénně nejaktivnější komisí rady města je ta, od níž by aktivitu čekal málokdo. Letopisecká a historická komise se sice neschází každý...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Koncem minulého roku bylo jasno v otázce, která trápila nejen odbornou veřejnost. Na místě kronikáře nahradila bývalého šéfa Okresního...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - V minulých letech bylo vyhlašování Osobností města Chrudim událostí, která se pohybovala na hranici skandálu. Členové některých komisí...Celý článek »