Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim/Havlíčkův Brod - Bývalý ministr kultury Daniel Herman výrazně prohrál senátorské volby v Chrudimi. To mu ale nezvalo optimismus a bojovnou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, chrudimský starosta František Pilný (ANO 2011) a neúspěšný kandidát na „chrudimského“ senátora Daniel Herman (KDU – ČSL)...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Dalším kandidátem v podzimních volbách do Senátu je Jiří Hynek. Narodil se v roce 1960, absolvoval Matematicko-fyzikální fakultu...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Generálmajor v záloze Hynek Blaško se rozhodl vstoupit do boje o křeslo senátora. Do nejvyšších pater politiky se pokusí proniknout v...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim/Pardubice – Vysoká politika láká stále více vysloužilých sportovců. Není žádným překvapením, že jejich prioritou se v případě zvolení do...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Volby do Senátu Parlamentu České republiky se blíží a kandidáti na tento lukrativní post pomalu vystrkují hlavy, jako houby po dešti....Celý článek »
vydáno před 6 let 14 hodin
Chrudim/Praha - IT specialista a strojní inženýr Roman Šemík je kandidátem Pirátů na senátora ve volebním obvodu číslo 44 – Chrudimsko....Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Kladruby nad Labem/Pardubice/Praha - Národní hřebčín Kladruby nad Labem je na cestě k zápisu na Seznam světového kulturního a přírodního dědictví...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Pardubice - Národní kulturní památku Automatické mlýny Pardubice převzali před týdnem noví majitelé, manželé Mariana a Lukáš Smetanovi. V pondělí 9....Celý článek »