Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 týdny 1 hodina
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (3PK) a radní Alexandr Krejčíř (ODS) svolali na pondělní odpoledne jednání s řediteli všech krajem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
VOLBY BYLY O POJETÍ DEMOKRACIE, NE O IDEOLOGII. ANO PROHRÁLO, SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE MUSÍ ZNOVU A LÉPECelý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Pardubický hejtman Martin Netolický (ČSSD) patří k těm několika málo oblíbeným sociálním demokratům, kteří se ještě drží a nejspíše i budou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Pardubický kraj – O posledním rozhodnutí ústavního soudu diskutují snad všichni, kdo jen „přičichli“ k velké politice. Strany, kterým nečiní problém...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj –⁠ Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal 20. 8. 2020 z preventivních důvodů krizový štáb, na němž se projednával stav...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Stále více signálů ukazuje, že poslanec a kandidát na hejtmana Martin Kolovratník chce založit kampaň na kritice všeho. Co se v Pardubickém kraji...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Dobrých zpráv opravdu není nikdy dost. Přestože se již dnes stále častěji ozývají hlasy, že celá pandemie coronaviru byla jen velkou...Celý článek »