Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 3 týdny
Chrudim - Další krok v cestě za čtrnáctým mistrovským titulem v dějinách FK ERA-PACKu Chrudim je tu. Futsalisté Chrudimi vyzvou v ...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Lovosice - ERA-PACK Chrudim zůstává i po třech kolech stoprocentní. Pro další tři body zamířil čtrnáctinásobný mistr do Lovosic, kde dokázal, zejména...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim - Třináctinásobný mistr nejvyšší futsalové soutěže ani v letošním ročníku ve finále play-off chybět nebude! Chrudimští futsalisté...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Lovosice - Na domácí penaltové vítězství dokázali futsalisté Chrudimi zvítězit i v Lovosicích a jsou jen krok od finále! Druhý semifinálový bod...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim - Závěr základní části přinesl na hřišti Lovosic skvělou a hlavně nesmírně vyrovnanou podívanou. O tom, že následující play-off bude pro oko...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Litoměřice - Po duelu s pražskou Spartou čeká chrudimské futsalisty na závěr základní části další pořádný oříšek. ERA-PACK zajíždí na hřiště do...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim - Po pražské Spartě mají chrudimští futsalisté za sebou dalšího těžkého soupeře. Proti Litoměřicím se kvalitní výsledek nerodil zcela lehko,...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Chrudimští futsalisté si v Praze vyhráli tříbodové vedení nad druhou Spartou, ostatní pronásledovatelé jsou hned v závěsu....Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim - První utkání v novém kalendářním roce přineslo pro chrudimské futsalisty druhou ztrátu v probíhající sezóně. V zajímavém utkání proti celku...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Litoměřice - Ambiciózní nováček CHANCE Futsal ligy z Litoměřic poprvé opravdu ukázal svoji sílu. S ERA-PACKem Chrudim hrál odvážnou partii, před...Celý článek »